Online de Beste Autoverzekering berekenen en Vergelijken
Bespaartips

Handige bespaartips die je bij een Autoverzekering berekenen en Online afsluiten direct kan gebruiken

Handige bespaartips en punten die je gelijk kan gebruiken bij een Autoverzekering berekenen en Online afsluiten

Gebruik onderstaande punten en je hebt bij een Autoverzekering berekenen en online afsluiten direct en winstgevende premie

Je wilt een nieuwe autoverzekering afsluiten en het liefst zo voordelig mogelijk. Zoals al eerder aangegeven kan je bij een goedkope autoverzekering online afsluiten beter eerst letten op een aantal punten. Kijk op deze pagina als je de informatie gemist hebt. Het is namelijk belangrijker om goed de polisvoorwaarden door te nemen zodat je achteraf, bijvoorbeeld na een schadeclaim, niet ineens met een te dure premiebetaling per maand zit. Lees op de pagina hierboven meer handige tips hieromtrent. Hieronder kan je direct een aantal punten toepassen die helpen bij het afsluiten van een nieuwe schadeverzekering met hoge kortingen. Er zijn genoeg punten die je direct kan bespreken met je verzekeraar om een winstgevende premie af te dwingen.

Een aantal punten die je eigenlijk bij de meeste verzekeringen kan toepassen, maar bij deze, met name voor een nieuwe autoverzekering berekenen en online afsluiten.

  1. Let goed op welke dekkingen je precies nodig hebt. Het heeft natuurlijk geen zin om een 12 jaar oude auto volledig WA te verzekeren. Dit kan je een gevoel van extra zekerheid geven, maar over het algemeen is dit zonde van je premiebijdrage en kan je veel beter een basis WA, of in sommige gevallen zelfs een gedeeltelijke WA dekking afsluiten. Dit kan je en besparing opleveren. In het geval van nieuwe auto’s is het natuurlijk wel handig om een All-risk dekking af te sluiten. Dit hangt ook een beetje van je rijervaring af. Kijk hier voor meer informatie over WA, WA plus en WA volledig (All risk) en het verschil tussen deze dekkingen.
  2. Bouw schadevrije jaren op. Door het opsparen van schadevrije jaren gaat je premie periodiek omlaag. Dit kan bij het overstappen een no-claim korting betekenen en je bespaart dan, bij sommige verzekeraars, tot wel 80%.
  3. Sluit een autoverzekering af die dagelijks opzegbaar is. Als je een nieuwe autoverzekering hebt afgesloten en je bent niet meer tevreden over de dekkingen en of de service, dan heeft het geen zin om een contracttermijn uit te zitten. Dit bespaart je geld en tijd. Je kan dan rustig op zoek naar een nieuwe en betere autoverzekeraar. Kijk voor meer op dagelijks opzegbare autoverzekeringen voor handige tips.
  4. Collectieve autoverzekering aanvragen via je werkgever. Het is een handige punt om te besparen, het afsluiten met “korting” via je werkgever. De meeste maatschappijen hebben door heel Nederland meerdere werkgevers aangesloten waardoor jij van een leuke collectieve korting kan genieten. Kijk of je werkgever is aangesloten en of je wellicht ook in aanmerking komt voor deze leuke regeling.
  5. Reparatie laten uitvoeren door aangewezen herstellers. De meeste automobilisten hechten enorm veel waarde aan hun eigen garage. Door de jaren heen hebt je een soort relatie opgebouwd en die wil je graag behouden. Er zijn tegenwoordig verzekeraars die aangeven dat je van een extra korting, bovenop je premie, kan genieten als je kiest voor hun schadeherstellers. Vraag dit ook na of neem dit goed door in de verzekeringsvoorwaarden.
  6. Verantwoord deelnemen aan het verkeer. Je kent ze wel, aso’s in het verkeer die meestal levensgevaarlijke situaties veroorzaken en medeweggebruikers in gevaar brengen. De meeste automobilisten pikken dit niet en gaan hier fel tegenin. Tel beter eerst even tot 10 en behoudt je goede rijgedrag. Dit kan lonend zijn. Er zijn verzekeraars, waaronder Inshared, die beloningspunten hanteren die je als verzekerde in kan wisselen voor geld. Je kan dus geld verdienen als je een perfecte. maar bovenal schadevrije rijgedrag in het verkeer behoudt.
  7. Een autoverzekering afsluiten zonder premieverhoging na schade. Dit betekent dat je na een schadeclaim geen premieverhoging als maatregel bovenop je premie ontvangt. In het verleden moest je hier een aparte no-claim beschermer voor hebben die je aanvullend moest afsluiten. Met een autoverzekeraar die dit niet toepast kan je besparen op de no-claim beschermer. bij een schadevrij rijgedrag gaat je premie natuurlijk wel omlaag.
  8. Pakketkorting. Zet al je verzekeringen over naar één maatschappij. Over het algemeen kan je hier een pakketkorting voor ontvangen. Vraag dit voor de zekerheid even na want niet alle maatschappijen hanteren deze regeling. Een Centraal Beheer Achmea en OHRA bijvoorbeeld, geven wel een winstgevende pakketkorting.
  9. Eigen risico. Door dit op een slimme manier in te stellen zult u zien dat u van een verder premiekorting kunt profiteren. De meest autoverzekeraars bieden zo een “flexibel in te stellen” eigen risico aan.

Er zijn meer punten die je kan toepassen om een zo winstgevend mogelijke premie af te dwingen. Kijk op onderstaande pagina voor meer bespaartips en aantrekkelijke kortingen.

Besparen op een Autoverzekering en punten bij het online berekenen en afsluiten

Meer handige links:

Autoverzekering berekenen
Collectieve autoverzekering
Milieuvriendelijke voertuig
Besparen door aanvullende dekkingen slim te combineren

Discussion

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pingback: samsung 1080p hdtv - June 9, 2012

Leave a reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Direct de Goodkoopste Autoverzekering berekenen

Autoverzekering online berekenen
%d bloggers like this: