Online de Beste Autoverzekering berekenen en Vergelijken
you're reading...
Autoverzekering vergelijken

Betere verzekering nodig? Vergelijken loont

Bespaar op uw verzekeringen

Bespaar op uw verzekeringen door handig te vergelijken tussen de beste aanbieders. Een betere verzekering kan tot honderden euro’s per jaar voordeel opleveren.

U wilt een betere verzekering en besparen op uw premie? Online vergelijken kan dan zeer lonend zijn. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat steeds meer consumenten hun weg weten te vinden naar de vele vergelijkingswebsites en op zoek gaan naar een betere verzekering. Een besparing op de autoverzekering premie kan tot honderden euro’s per jaar opleveren. In het kader van een onderzoek van de NMa is tevens ook gebleken dat shoppen voor financiële producten loont. Een dure autoverzekering kan dus een enorme  premievermindering teweegbrengen, mits deze op een slimme manier wordt omgeswitcht. Het is dus erg handig om na te gaan of u niet een te dure autoverzekering premie heeft. Het vinden van een beter verzekering premie begint bij het vergelijken en vinden van een goedkopere aanbieder. Dit zorgt volgens de NMa voor een gezonde concurrentie waar de consument een enorme profijt bij heeft. Als alle autobezitters onnodig lang aan een te dure polis blijven hangen zal er niets, maar dan ook helemaal niets veranderen. Verzekeraars zullen dan totaal geen poot meer uitsteken om ook maar enige verandering in de premiebijdragen teweeg te brengen. Zodra consumenten aanbieders onderling gaan vergelijken en overstappen, zal dit alleen maar een opbouwende concurrentie met zich mee brengen waar op den duur de klant zelf baat bij heeft. Het begint bij een online autoverzekering berekenen waarbij de klant direct een indicatie heeft of er mogelijk een winstgevende besparing op de premie in de wacht gesleept kan worden. Zonder dat de kwaliteit er op achteruit gaat, heeft deze mededinging een gunstige resultaat op de premies van ontzettend veel Nederlanders. Het is dus handig om:

  • Regelmatig de premie te vergelijken
  • Uw aanvullende dekkingen te checken en mogelijk aan te passen
  • Uw totaalpakket aan financiële producten te checken en mogelijk aan te passen
  • Het verschil tussen minst- en meest voordelige aanbieder te toetsen
  • Slim te shoppen zodat opbouwende concurrentie een gunstig gevolg heeft voor consumenten

Een betere verzekering kan tot honderden euro’s voordeel opleveren

Betere verzekering nodig? Vergelijken loontHet totale voordeel kan volgens de NMa, afhankelijk van het totaalpakket aan financiële producten, oplopen tot enkele duizenden euro’s per huishouden. Dit zijn geen kleine bedragen wat de consument kan besparen. En door extra druk uit te oefenen zal er door innovatie en concurrentie alleen maar meer winst te halen vallen. Ook de AFM geeft een aantal handige tips die consumenten kunnen helpen bij het vinden van betere verzekeringen. Deze tips zijn bovendien ook handig toe te passen bij het overstappen naar een goedkopere aanbieder. Met de aankondigingen omtrent het nieuwe kabinet (Rutte ll) zijn de komende jaren een aantal van bikkelharde veranderingen. Deze ferme, doch nivellerende maatregelen kunnen, door op een slimme manier om te gaan met bovenstaande tips, desondanks een positieve wending en besparing voor veel consumenten betekenen.

Bekijk voor meer informatie: Autoverzekering vergelijken

Advertisements

About Romero Lijkwan

Founder at Autoverzekering online afsluiten We provide the foremost auto insurance related information on how to identify and select the most profitable coverage for your vehicle online. We try to do our best to provide our visitors with the latest and most detailed information and tools. To contact us you can follow the links at the left or follow our Twitter and G+ stream to stay connected. About Romero: Passionate about the environment and love skating, biking, reading, writing, blogging and power walking.

Discussion

One thought on “Betere verzekering nodig? Vergelijken loont

  1. Interessant stuk, ik kan ook zeker aanraden om naar aanvullende verkeringen te kijken (bijvoorbeeld in pakket vorm) zie hier bijvoorbeeld: http://verzekering-pakket.nl/autoverzekering/

    Posted by Bas | January 19, 2013, 10:12 am

Leave a reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Direct de Goodkoopste Autoverzekering berekenen

Autoverzekering online berekenen
Advertisements
%d bloggers like this: